Sponsor- og samarbeidspartnere

KANAN& samarbeider i flere og flere retninger.

Hvem samarbeider vi med?


For oss er det viktig med samarbeide. Vi prøver å sponse noen unge aktører. Støtte de som trenger hjelp i hverdagen når vi har spillerom til det, og tilby jobb til enkelte som har falt utenfor eller som av ulike årsaker ikke får den jobben de fortjener.

For oss er alle viktige, enten det er unge som ennå ikke er kommet ut i arbeidslivet, eller det er gamle med masse arbeidserfaring som fortsatt har mye å gi tilbake til fellesskapet.


Her er en av de lovende juniorene på utvekslingstur til Spania i 2023, for å lære seg et nytt språk, nye krevende fag på skolen, og ikke minst bli kjent med en ny kultur:

Johann Haug på utveksling til Spania – 2022/2023

Skiløper Ida Ramstad

Med Ida sine ord: Kanan ble etablert i 2018, samme året som jeg begynte å gå junior Norges Cup. De er en gaselle-bedrift, som vokser med 30-40% hvert år, på samme måte som jeg har forbedret mine resultater år for år og opplever å bli en bedre og bedre skiløper. Kanan konkurrerer med de to største, mens jeg jobber mot å kunne utfordre de beste kvinnene i Norge og kunne komme meg på et landslag.

Vi er begge opptatte av gjøre inkrementelle innovasjoner og forbedringer, med god kvalitet – slik at vi blir litt bedre enn våre konkurrenter hvert år. Vi ønsker begge å gjøre ting på vår måte, som kan være med å utfordre markedet eller langrennsfeltet. Vi har med andre ord mange like målsetninger og et mål om å bli best på sikt.

Vi i KANAN ønsker Ida lykke til med en ny seson som skiløper, nå også som del av NextGen laget til Team Aker Dæhlie i den kommende 23/24 sesongen!

Utfordre, lytte, erfare og så lære av mulige feil!

Enten man skal gå på ski, eller selge lisenser. Så må man stå på og yte litt ekstra hver dag. Utfordre de etablerte som ikke lar seg styre, men som bare “turer frem”, mens vi i KANAN velger å utfordre, lytte, erfare og så lære av mulige feil ved å justerer kursen når det er behov for det. Vi oppfordrer Ida til å gjøre det samme!