Vår historie

Selskapet KANAN& ble etablert i 2018, som en kvalitetsforhandler som er opptatt av å levere den beste lisenshåndteringen for de viktigste kundene i landet.


Orkla og Carlsberg har her forhandlet ferdig med HP i 2003

Basert på lang erfaring fra IT, drift og innkjøp i Orkla og som lisensrådgivere hos de største lisensforhandlerne i Norge, så startet Odd Gunnar, Kanan AS i 2018. Vi utfordrer med vår kompetanse, tillit, oppfølging, rask respons og nettverk til de beste ressursene i Norge, Europa og USA. 

KANANs første kunde, var en av Norges aller største bedrifter. Men vi hjelper alt fra små oppstartsbedrifter og gaseller til store multinasjonale-konsern. De få kundene vi velger å jobbe med, er for oss viktige kunder!

Kanan har vokst raskt, og blitt en reell utfordrer, og er blitt kategorisert av DN som en Gaselle (vekstbedrift med sunn økonomi). Vi har hovedsaklig kunder nasjonalt, men også i de andre nordiske landene, Nederland, Baltikum og så langt en liten samling med viktige kunder også ellers i Europa.

For sjekk av vår økonomi og Credit Rating: sjekk Proff.no.
Vi er opptatt av bærekraft – er dette et viktige kriterie for dere?
Litt om Adobe historikken vår: Adobe røttene til Kanan strekker seg langt.

Styret i KANAN består av Lars Henrik Haug, Ole Kristian Haug og daglig leder: Odd Gunnar Haug. Mer om styret i KANAN.


Kanan sett fra Aurdalsfjorden, og bjørnehiet “Festningen” oppe i venstre hjørne. Foto: Odd Gunnar Haug

Selskapsnavnet stammer fra stedet Kanan i Vassfaret. Sjekk linken for innblikk i en rekke artikler og historier fra dette stedet som ligger “sentralt midt i Norge”.


Inspirasjonskilder: Når man skal bygge ett selskap fra bunn, så blir man påvirket fra mange kanter – flere kanter enn man helt fatter selv. Informasjon om noen av de mange forskjellige inspirasjonskildene vi i KANAN nyter godt av.


“Først ignorerer de deg, så ler de av deg, så slåss de med deg og så vinner du.” Mahatma Gandhi… 😉

For de som fortsatt henger med, så ønsker vi at kundeopplevelsen i KANAN – skal være langt bedre enn hos konkurrentene, ikke minst på de mest vesentlige områdene,

og vi leverer til konkurransedyktige betingelser…