Adobe

Forhandlerstatus

Adobe EMEA Partner of the Year – Premien

KANAN er sertifisert forhandler av Adobe – Adobe Gold Reseller; for Corp (Privat bedrift), Gov (Offentlig virksomhet) og Edu (Skole/Utdanning/Forskning), med lang og grundig kompetanse på salg av alle Adobe sine produkter.

Som Gull partner, så rangeres KANAN som topp 3-4% av alle forhandlere i Norge, og kan levere lisenser i hele EMEA (Europa, Midtøsten og Afrika.

Gründer Odd Gunnar Haug har 10 års erfaring som kunde, og over 20 års erfaring med salg og oppbygging av Adobe forretning i Norden. Han har bygde Inmeta/Crayon fra 0% til over 60% markedsandel på Adobe, før han førte Atea frem til posisjon som markedsleder i Norge forran Crayon. I 2015 fikk han som følge av denne innsatsen, prisen som «Adobe, EMEA-partner of the year”, beste partner i Europa, Midtøsten og Afrika

= “Europamester”+. Og nå utfordrer han de to på topp – for å sørge for at det er en sunn konkurranse i markedet. Sjekk evt. mer historikk her.


Adobe – Acrobat – Document Cloud / Creative Cloud – Photoshop – InDesign, mm.

Er du på jakt etter Adobe programvare? Da har du kommet rett sted.
For å starte prosessen trenger vi normalt å vite:

  • Hvilket produkt dere er på jakt etter, eller hvilken oppgave som skal løses
  • Hvor mange lisenser/abonnement dere trenger
  • Språkversjon som ønskes (multi eller engelsk)
  • En beskrivelse av behovet eller miljøet deres. Trenger dere én/flere installasjoner pr bruker, eller flere brukere på én maskin?

Kontakt oss i KANAN for oppdaterte og konkurransedyktige priser, eller sjekk ut detaljert informasjon ved å drille ned i menyen og detaljerte artikler, eller søk etter informasjon fra søkefeltet øverst på siden.

Sensommer i Vassfaret – fra Aurdalsdammen og Aurdalsfjorden inn mot Kanan. Foto: Odd Gunnar Haug