Adobe

Adobe – Acrobat – Document Cloud / Creative Cloud – Photoshop – InDesign, mm.

Er du på jakt etter Adobe programvare? Da har du kommet rett sted.
For å starte prosessen trenger vi normalt å vite:

  • Hvilket produkt dere er på jakt etter, eller hvilken oppgave som skal løses
  • Hvor mange lisenser/abonnement dere trenger
  • Språkversjon som ønskes (multi eller engelsk)
  • En beskrivelse av behovet eller miljøet deres. Trenger dere én/flere installasjoner pr bruker, eller flere brukere på én maskin?

Kontakt oss i KANAN for oppdaterte og konkurransedyktige priser, eller sjekk ut detaljert informasjon ved å drille ned i menyen og detaljerte artikler, eller søk etter informasjon nederst på siden.

Sensommer i Vassfaret – Aurdalsdammen og Aurdalsfjorden mot Kanan. Foto: Odd Gunnar Haug

Forhandlerstatus

KANAN er sertifisert forhandler av Adobe – Adobe Gold Reseller; for Corp (Privat bedrift), Gov (Offentlig virksomhet) og Edu (Skole/Utdanning/Forskning), med ansatte som har lang og grundig kompetanse på salg av alle Adobe sine produkter. Som Gull partner, så rangeres KANAN som topp 3-4% av alle forhandlere i Norge, og kan levere lisenser i hele EMEA (Europa, Midtøsten og Afrika. Status kan sjekkes her.) (Angi KANAN + Norway)  Gründer Odd Gunnar Haug har 10 års erfaring som kunde, og over 15 års erfaring med salg og oppbygging av Adobe forretning i Norden. Han har oppnådd over 60% markedsandel på Adobe i Inmeta/Crayon, før han førte Atea frem til posisjon som markedsleder i Norge. I 2015 fikk Atea prisen som «Adobe, EMEA-partner of the year”, beste partner i Europa, Midtøsten og Afrika.