Adobe

Adobe – Acrobat – Document Cloud / Creative Cloud – Photoshop – InDesign, mm.

Er du på jakt etter Adobe programvare? Da har du kommet rett sted.
For å starte prosessen trenger vi normalt å vite: 

   • Hvilket produkt dere er på jakt etter, eller hvilken oppgave som skal løses

   • Hvor mange lisenser/abonnement dere trenger

   • Språkversjon som ønskes (multi eller engelsk)

   • En beskrivelse av behovet eller miljøet deres. (Trenger dere én/flere installasjoner pr bruker, eller flere brukere på én maskin?)

  Kontakt oss i KANAN for oppdaterte og konkurransedyktige priser, eller sjekk ut detaljert informasjon i våre artikler.

  Forhandlerstatus

  KANAN er sertifisert forhandler av Adobe – Adobe Gold Reseller; for Corp (Privat bedrift), Gov (Offentlig virksomhet) og Edu (Skole/Utdanning/Forskning).

  Som Gull partner, så rangeres KANAN “på pallen” blant forhandlerne i Norge, og kan levere lisenser i hele EMEA (Europa, Midtøsten og Afrika).

   

  Adobe EMEA Partner of the Year – Premien

  Gründer Odd Gunnar Haug har 10 års erfaring som kunde, og over 20 års erfaring med salg og oppbygging av Adobe forretning i Norden. Han har bygde Inmeta fra 0% til over 60% markedsandel på Adobe, før han førte Atea frem til posisjon som markedsleder i Norge. I 2015 fikk han som følge av denne innsatsen, prisen som «Adobe, EMEA-partner of the year”, beste partner i Europa, Midtøsten og Afrika.

  Dvs. “Europamester” +. Og nå utfordrer han igjen – for å sørge for at det er en sunn konkurranse i markedet. Sjekk evt. mer historikk her.

  Er du lei av autofornyelse, og vil ha en dyktig forhandler til å hjelpe dere med Adobe fornyelsene deres – så ta kontakt med oss.

  Ta uforpliktende kontakt ang. Adobe-lisenser: