Adobe Substance 3D Collection for Teams med opptil 20 % rabatt

Substance kampanje – aktiv nå!

Bare i en begrenset periode, får man Adobe Substance 3D Collection for Teams med opptil 20 % rabatt i henhold til vilkårene nedenfor: 

Adobe Tilbud / Kampanje / Promo fra KANAN AS

  • Dette tilbudet er tilgjengelig for kunder som kjøper nye lisenser med Adobe Substance 3D Collection for Teams til 20 % rabatt. Alle priser som refereres til er anbefalt utsalgspris (RRP).
  • Tilbudet starter 3. september 2022 og løper til 2. desember 2022.
  • Dette tilbudet er tilgjengelig for kunder i EMEA
  • For transaksjoner under denne kampanjen som ikke oppfyller kvalifikasjonskriteriene, forbeholder Adobe seg retten til å si opp de respektive lisensene.
  • 12-måneders medlemskap kreves for nye kunder som registrerer en ny VIP-avtale. Kunder med VIP-avtale, får rabatt frem til første årsdag på avtalen.
  • Tilbudet er ikke tilgjengelig for Education-kunder.
  • For 3-års kontraktsperiode gjelder tilbudet kun for 1. år (første kjøp). Vanlig prising (RRP) vil gjelde for 2. og 3. års fornyelser.

Tilbudet starter 3. september 2022 og utløper 2. desember 2022. 12-måneders medlemskap kreves. Kun kommersielle og offentlige kunder – tilbudet er ikke tilgjengelig for Education-kunder. Gyldig kun for kvalifiserte personer som er 18+. Innbyggere eller personer i land som er underlagt embargo eller land som er underlagt amerikanske eller lokale eksportrestriksjoner, er ikke kvalifisert. Siden Adobes produkter og tjenester distribueres gjennom Adobe-forhandlere, eller andre kanalpartnere eller enheter (“Partnere”), kan og garanterer ikke Adobe at noen sluttbruker vil motta noen spesiell rabatt. Faktiske lisensavgifter for hver sluttbruker bestemmes av partnerne. Oppgitte priser er kun beregnede gatepriser. Tilbud og priser kan endres uten varsel på grunn av uforutsette omstendigheter. Tilbudet kan ikke tildeles, byttes, selges, overføres, kombineres eller innløses for kontanter eller andre varer og tjenester som ikke er uttrykkelig angitt her som inkludert. Ytterligere vilkår og betingelser kan gjelde. Ugyldig der det er FORBUDT ELLER BEGRENSET VED LOV.

Adobe Tilbud / Kampanje / Promo fra KANAN AS

Kontakt oss for tilbud eller bestilling – benytt kontaktinfo nedenfor.