Adobe avtaler og priser

Adobe avtaler

Adobe har forskjellige avtaler og pakkepriser.  De vanligste avtaleformene er:

VIP; Leieavtale for årlig leie av creative cloud (CC) og document cloud (DC) – og enkelt produktene i disse suitene. Det dekker både team versjon (CCT / DCT) og enterprise versjon (CCE / DCE). Det er fire prisnivåer som avhenger av ordrevolum. (1, 10, 50, 100+)  For mer detaljer. Se lisenspriser nedenfor / abonnementspriser.

ETLA; 3-årig avtale for leie av CCE og DCE, med årlig tellinger/fakturaer. Dette gjelder kun for et fåtall store kundene, der behovene fortrinnsvis fortsatt er stigende de neste 3 årene.

CLP; Avtale for kjøp av Adobe programvare, på 2 års avtale. Det finnes tre prisnivåer. Prisnivået er basert på uttak på første ordre, eller uttak de siste 2 foregående år, og bestemmer videre nivå på fornyet avtale. Avtale for lisenskjøp, oppgradering og vedlikehold. CLP inneholder den største produktbredden til Adobe, men er uten CC abonnement.

TLP; Tilsvarer produkter som i CLP avtalen, men uten volumkrav og uten rabattnivåer. TLP passer best for mindre kunder/SMB.

Fra diverse årstider i Kanan, mot Melodden og Hangen. Foto: Odd Gunnar Haug

Adobe VIP priser

Totalt er det over 200 000 varenummer i de forskjellige avtalene/prislistene ovenfor.

Prisene på VIP avtale er i forhold til antall måneder igjen til årsdagen på avtalen deres, og således har alle kunder individuelle priser som er relevante ved behov for utvidelse av antallet lisenser. I tillegg er det rabatter ut fra antall abonnement man har fra før, og antallet man skal bestille.

Adobe har over 200 000 forskjellige varelinjer og priser som oppdateres hver måned. Vi har under beskrevet et utvalg med aktuelle priser for den som skal kjøpe eller fornye abonnementer i 12 måneder fremover. Prisene på Adobe produktene er opprinnelig i EURO, så ved endringer i valutakurs endrer også prisene seg tilsvarende.

Beskrivelse og prisEU EngelskMulti Europeisk
Creative Cloud for teams All Apps Level 200
Photoshop CC for teams Multi Level 200
Acrobat Pro DC for teams Multi Level 2 (Eksist. VIP kunde)00
Acrobat Std DC for teams Windows Level 200

.. Her hadde vi de 4 vanligste prisene listet men for et volum for 10-49 lisenser på en avtale. Men disse prisene treffer jo bare et fåtall kunder. Adobe har over 20.000 forskjellige priser – for deg, og da kan vi ikke presentere dette på en enkel måte på Web. Så finner du en pris du liker, så er spørsmålet vårt om du ikke likte de 19.999 du da har valgt bort.. 😉

Jeg har laget 2 web-butikker tidligere med Adobe-lisenser, men “nesten ingen” kunder klarer å finne frem til andre produkter enn de de allerede var vant til å handle, og da trenger dere å snakke med noen som kan hjelpe dere. Vi driller oss ned til riktig produkt og pris, og kan kjapt svare dere – så ta kontakt med oss!

(Alle priser er eks. MVA.  Nivå 2 priser for 10-49 stk for private selskaper eller offentlige virksomheter.  Rabattnivåer ved volum på 1, 10, 50 eller 100+ abonnement gir opp til 25% rabatt. Disse prisene påvirkes av EURO-kursen, og er oppdatert pr: , med forbehold om mulige feil i prislistene fra Adobe. )

For egne priser på Edu-lisenser / skole priser se her.

Dagens priser gitt ovenfor, er enhetspriser basert på kjøp av 10+ stk, Adobe VIP lisens basert på gjeldende priser fra Adobe og dagens valutakurs: 11.873 I tillegg påvirkes prisene av abonnementsperiode/måneder til årsdag, og ordrevolumet totalt sett som eventuelt reduserer enhetsprisene. (For mer detaljer.)  Ta kontakt for eksakt pris på deres aktuelle Adobe behov; Oppgi produkt, volum, periode – så finner vi i Kanan frem til aktuelle og konkurransedyktige priser til dere. 

Språkversjon

Vi anbefaler at man kjøper Multi Europeisk lisens. Med CCT – Creative Cloud for teams får man tilgang til nedlastning av alle språkversjoner som inngår i pakken. Med Engelsk lisens vil kun nedlastning av engelske produkter samsvare med lisensen og gi gyldig lisensinstallasjon. Med Multi Europeisk lisens vil både engelsk og norsk nedlastning gi gyldig lisens – og andre språkversjoner som dansk, tysk, polsk, osv. I Creative Cloud suiten som inneholder 24+ produkter, så vil Acrobat Pro, Photoshop, InDesign og InCopy finnes både i norsk og engelsk språkversjon, de øvrige produktene finnes ikke i norsk språkversjon. Multi Europeisk lisens er dermed mest fleksibel, og skaper minst problemer for brukerne, spesielt de som også vil installerer produktene på privat maskin hjemme.