Adobe avtaler og priser

Adobe avtaler

Adobe har forskjellige avtaler og pakkepriser.  De vanligste avtaleformene er: 

VIP; Leieavtale for årlig leie av creative cloud (CC) og document cloud (DC) – og enkelt produktene i disse suitene. Det dekker både team versjon (CCT / DCT) og enterprise versjon (CCE / DCE). Det er fire prisnivåer som avhenger av ordrevolum. (1, 10, 50, 100+)  For mer detaljer, se lisenspriser nedenfor / abonnementspriser.

ETLA; 3-årig avtale for leie av CCE og DCE, med årlig tellinger/fakturaer. Dette gjelder kun for et fåtall store kundene, der behovene fortrinnsvis fortsatt er stigende de neste 3 årene.

CLP; Avtale for kjøp av Adobe programvare, på 2 års avtale. Det finnes tre prisnivåer. Prisnivået er basert på uttak på første ordre, eller uttak de siste 2 foregående år, og bestemmer videre nivå på fornyet avtale. Avtale for lisenskjøp, oppgradering og vedlikehold. CLP inneholder den største produktbredden til Adobe, men er uten CC abonnement.

TLP; Tilsvarer produkter som i CLP avtalen, men uten volumkrav og uten rabattnivåer. TLP passer best for mindre kunder/SMB.

Adobe VIP priser

Totalt er det over 200 000 varenummer i de forskjellige avtalene/prislistene nevnt ovenfor.

Prisene på VIP avtale er i forhold til antall måneder igjen til årsdagen på avtalen deres, og således har alle kunder individuelle priser som er relevante ved behov for utvidelse av antallet lisenser. I tillegg er det rabatter ut fra antall abonnement man har fra før, og antallet man skal bestille.

Prisene på Adobe produktene er opprinnelig i EURO, så ved endringer i valutakurs endrer også prisene seg tilsvarende.

Jeg har laget 2 web-butikker tidligere med Adobe-lisenser, men “nesten ingen” kunder klarer å finne frem til andre produkter enn de de allerede var vant til å handle, og da trenger dere å snakke med noen som kan hjelpe dere. Vi driller oss ned til riktig produkt og pris, og kan kjapt svare dere – så ta kontakt med oss!

Ta kontakt for eksakt pris på deres aktuelle Adobe behov; Oppgi produkt, volum, periode – så finner vi i Kanan frem til aktuelle og konkurransedyktige priser til dere. 

Språkversjon

Vi anbefaler at man kjøper Multi Europeisk lisens. Med CCT – Creative Cloud for teams får man tilgang til nedlastning av alle språkversjoner som inngår i pakken. I Creative Cloud pakken som inneholder 24+ produkter, så vil Acrobat Pro, Photoshop, InDesign og InCopy finnes både i norsk og engelsk språkversjon, de øvrige produktene er da på Engelsk. Mens andre språkvarianter som Fransk, Tysk, Svensk osv – så finnes mange eller alle produktene på det aktuelle språket. Multi Europeisk lisens er dermed mest fleksibel, og skaper minst problemer for brukerne, spesielt de som også har behov for å installerer produktene på privat maskin hjemme.

Fra diverse årstider i Kanan, mot Melodden og Hangen. Foto: Odd Gunnar Haug