Adobe CC All Apps – Pro

Adobe Creative Cloud All Apps – Pro (Adobe CC All Apps – Pro for enterprise (ny 01.12.2020) eller Adobe CC All Apps – Pro for teams (ny 01.03.2021)) er de største Creative Cloud pakkene (CC All Apps) med alle Creative Cloud produktene, og i tillegg ubegrenset tilgang til Adobe Stock med over 230 millioner standard bilder, vektorer, illustrasjoner, InDesign templates & 3D ressurser, videoer og lyd/musikk.

Creative Cloud All Apps – Pro for enterprise er “Mercedes” verktøykassen for alle kreative ressurser, som jobber med video, web og trykk. En løsning som inneholder det disse trenger for å gjøre en god jobb, i tillegg til mulighet for integrasjon med AD / Federated-ID, og mulighet for SSO (Single-Sign-On) som gir enklere administrasjon og økt sikkerhet. Credit-packs kreves fortsatt for enkelte høyoppløselige ressurser.

Har dere nå fått en rekke nye Adobe produkter å velge mellom – slik at dette er blitt litt uoversiktlig, så ta kontakt med oss for en oppklaring av det hele. Det er krav til minimum 5 CC lisenser for å kunne kjøre Pro (Acrobat regnes ikke med), og man må evt. kjøre Pro til alle sine CC brukere. (All or nothing.) Dette er et alternativ for private og offentlige virksomheter, men ikke for skoler (EDU).

Snøen har lagt seg på Aurdalsfjorden – utenfor Kanan i Vassfaret. Foto: Odd Gunnar Hau

Her er den aktuelle samlepakken med Pro, og de 13 enkelt-produktene som finnes i Pro-versjon og som kan lisensieres som separate Pro lisenser. (De vanlig CC All Apps lisensene er listet til venstre, og tilsvarende CC All Apps – Pro er listet til høyre):

Creative Cloud All Apps:Adobe CC All Apps – Pro:
Adobe Stock – fri tilgang
Adobe XD
After Effects
Animate / Flash Pro.
Audition
Dimension
Dreamweaver
Illustrator
InCopy
InDesign
Lightroom w Classic
Photoshop
Premiere Pro
Premiere Rush
Adobe XD – Pro
After Effects – Pro
Animate – Pro
Audition – Pro
Dimension – Pro
Dreamweaver – Pro
Illustrator – Pro
InCopy – Pro
InDesign – Pro
Lightroom – Pro
Photoshop – Pro
Premiere Pro – Pro
Premiere Rush – Pro
Acrobat Pro DC
Fresco
Spark
Acrobat Pro DC
Fresco
Spark
Character Animatior
Bridge CC
Media Encoder CC
Prelude CC
Fuse CC
Aero
Behance
Portfolio
+ Mobil apps + Web apps
Character Animatior
Bridge CC
Media Encoder CC
Prelude CC
Fuse CC
Aero
Behance
Portfolio
+ Mobil apps + Web apps
De to kolonnene ovenfor finnes i både Teams og Enterprise versjoner, slik at det er 4 alternative løsninger.

Produktene ovenfor er organisert i 4 bolker. Første bolk er Adobe Stock som er avviket mellom vanlig lisens og Pro lisens. Andre bolk er enkeltproduktene som har en vanlig lisens, og en annen Pro lisens. Tredje bolk er produkter med lik lisens både i vanlig Creative Cloud og i Pro pakken. Siste bolk er produkter som man får tilgang til gjennom den komplette Creative Cloud pakken, men som ikke er lisensiert som separate produkter.

Ta kontakt med oss for å se hvordan dette best kan passe inn hos dere.