Adobe Stock

Adobe Stock er en tjeneste som gir designere og bedrifter tilgang til millioner av utvalgte royaltyfrie bilder, videoer, illustrasjoner, vektorgrafikk, 3D-ressurser og maler av høy kvalitet for alle designprosjekter.

Du kan kjøpe Adobe Stock som et abonnement der man får et antall nye ressurser hver måned, og her er det flere abonnementspakker å velge mellom. 

Adobe Stock – for tilgang til millioner av utvalgte royaltyfrie bilder, videoer, vektorgrafikk m.m.

Fordelen med Stock, er at man fritt kan bruke lavoppløselige versjoner av bildene mens man utvikler og tester ut en løsning, og når kunden/oppdragsgiveren bekrefter løsningen, så kan man automatisk ta de aktuelle bildene i bruk igjennom en automatisert prosess som laster ned høyoppløselige bilder, og oppdaterer dette i løsningen (trykksaken, web-sidene, osv.) Slik at etter at man bekrefter bruk, så lastes dette automatisk ned og oppdateres i Adobe produktet i en automatisert og tidsbesparende prosess. Den tette integrasjonen med de forskjellige Adobe produktene er en stor fordel ved Adobe Stock.


Hvilke versjoner finnes av Adobe Stock?

Det er 3 pakke størrelser, i tillegg til CCT med Stock, og Pro versjonene;

Adobe Stock Small (10) Den minste pakken, med 10 bilder(ressurser) hver måned.
Adobe Stock Midium (40) En mellomstor pakke, der man får 40 bilder hver måned
Adobe Stock Large (750) Den største pakken, med 750 bilder hver måned.

Bilder (Ressurser) man ikke bruker opp en måned, rulles videre til neste måned. Bildene kan deles mellom alle ansatte i bedriften som har tilgang til VIP-avtalen. Er det aktuelt å avgrense bruken til en mindre gruppe, så ta kontakt for løsning på dette.

Det finnes også en variant med Creative Cloud for teams lisenser, med Adobe Stock i tillegg, og da er det 10 bilder som her følger med.

Fra 2020/2021, så kom det en Creative Cloud All Apps – Pro for enterprise versjon, i tillegg til PRO versjon av alle enkeltprodukten. Disse heter da PRO i tillegg til det vanlige produktnavnet. Senere tilsvarende utvidelse for teams lisensene til Creative Cloud All Apps – Pro for teams. Fra oktober 2022 så blir pro versjonen standard versjon for Enterprise kundene. Dette er lisenser der man har fri tilgang til Stock i tillegg til de aktuelle CC produktene. Minste antall med PRO lisenser, er 5 stk, og man velger da å kjøre PRO versjonen til alle brukere i hele bedriften

Ta kontakt for å diskutere den løsningen som passer best for dere!