Adobe Substance Apps

Adobe Substance Apps er idag industri standarden for 3D bilder og tekstur. (3D painting and texturing) En reise som startet i spill/film industrien, og som raskt har beveget seg videre til andre bransjer som ønsker samme fantastisk flotte fremføringer i 3D når de skal profilere sine produkter ovenfor sine kunder.

I 2019 kjøpte Adobe opp selskapet Allegorithmic, og de har gradvis tilgjengeliggjort Substance programvaren som abonnement via lisensprogrammene VIP Corp og VIP Gov (Dvs. Adobes abonnements program for private og offentlige virksomheter) i form av enterprise lisenser. (Teams versjon er ventet i oktober 2020. For Gov kunder, finnes det også egne FRL lisenser hvor man ikke trenger tilgang til internett for å benytte programvaren, men kan kjøre denne i et lukket/hemmelig nettverk.)

Substance i tillegg til volum av Acrobat og Creative Cloud og andre Adobe lisenser som virksomheten anskaffer avgjøre pris også for Substanse.

Ta kontakt for omgående å høre om aktuelle priser for din virksomhet. Se kontaktopplysninger nedenfor.

Adobe Substance Apps består av produktene:

  • Substance Painter (App) – Apply materials and paint on 3D model
  • Substance Alchemist (App) – Digitize, author and manage materials library
  • Substance Designer (App) – Design materials from scratch or from scans
  • Substance Source (Web-basert) – Premium library of 3D materials

Noen eksempler på arbeider som er laget med Substance:

“Verdi budskapet” i Substance Apps:

Det ventes at denne teknologien vil overta hele underholdningsindustrien i løpet av 3-5 år. Man kan bruke Substance til å plassere produkter i 3D i en bakgrunn som er skapt digitalt, så man slipper å ta “tradisjonelle bilder” / “fotoshoot”.

Produktet brukes av designere for å f.eks. vise frem et produkt med ulike materialer – hvor alt er gjort digitalt uten at man lager prototyper, og kan fritt endre farge, tekstur, contrast, ++ Man reduserer kost, ved å erstatte faktiske materialer, med digitalt biblioteker av forskjellige materialer, og digitale kopier i stedet for faktiske produkter eller prototyper.

Substance er et produkt som 95% av alle de ledende spill skapere benytter og det er i ferd med å ta over også i animasjonsfilmene, og gradvis har dette produktet også fått innpass hos en rekke andre virksomheter som ønsker best mulig profilering av sine produkter. Det nevnes kunder som IKEA, Nike, Mercedes-Benz, Microsoft, Ford, BMW, Amazon, Shopify, Target, ++

For flere eksempler: https://www.adobe.com/no/products/substance.html

Er dere interessert i disse produktene – så kontakt oss via linken nedenfor.